2. Kolo - FOTOGRAFI


#1

Pozdrav svima,

tražimo mentore koji bi na 2. kolu Croatian Makers lige bili “službeni” fotografi u svojim regijama. Ukoliko volite fotografirati i imate fotoaparat ili dobar smartphone ispunite ovu prijavnicu i pomozite nam uslikati najbolje trenutke ovog kola :slight_smile:

Fotografi na natjecanju neće imati druga zaduženja :wink:

Hvala,
Paolo


#2

Jesu li izabrani fotografi po regijama?


#3

Sutra ćemo objaviti listu fotografa, upute za fotografiranje i slanje fotografija.

P


#4

10 echo "Sutra ćemo objaviti listu fotografa …"
20 goto 10

:slight_smile:


#5

Da li je negdje izišla lista fotografa?


#6

Koliko znam lista fotografa nije objavljena no fotografima je poslan mail sa uputama.
Ako niste dobili mail tada niste “službeni” fotograf… a ako ste dobili mail tada moguće da niste jedini “službeni” fotograf :slight_smile:


#7

Kad ce biti dostupne sluzbene fotografije i hoce li biti dozvoljeno koristenje istih na drustvenim mrezama i skolskim listovima?


#8

Ja to ne znam.
U izjavi koju su roditelje djece ispunjavali traži se i dozvola za objavljivanje fotografija za potrebe Croatianmakers-a. Znači roditelji to dozvoljavaju pa samo treba provjeriti sa Croatianmakers predstavnicima da li i oni to odobravaju i koji su preduvjeti (iako ne vidim zašto ne jer ako se stavi nešto tipa #croatianmakers ili ih se spomene uz tekst tada im je to dodatna reklama)


#9

Fotografije izlaze svakoga dana na našoj web stranici. Možete koristiti fotografije za objave uz hashtag #CroatianMakers.


#10

Obzirom da sam bio u ocjenjivačkoj komisiji te nisam mogao biti sa svojim učenicima i fotografski dokumentirati njihove vožnje, ali i atmosferu, molio bih kontakt osobe koja je bila službeni fotograf u regiji Bjelovar. Hvala!


#12

Dejane, i ja bih rado vidjela naše slike, bili smo u istoj regiji :))


#13

evo nađoh…
http://os-cetvrta-bj.skole.hr/?news_hk=1&news_id=558&mshow=290#mod_news


#14

#15

hvala na linkovima, ali nazalost, na tim svim slikama nema niti jedne slike mojih klinaca, zato i trazim kontakt sluzbenog fotografa za nasu regiju pa da mogu doci do svih slika i izdvojiti one na kojima se nalazi bar netko od mojih klinaca…


#16

Tražit ću ja od Brajkovića, on je slikao za Zvono… čudim se kako još nije objavio ništa, valjda ima previše materijala u ovo predblagdansko vrijeme, svuda se nešto događa… pitat ću ga…


#17

Javlja se službeni fotograf regije Bjelovar, sve fotke sam objavila na FB https://www.facebook.com/alenka.njegovac/media_set?set=a.10211277342152148.1073741834.1317504078&type=3&pnref=story

Ako trebate koju fotku u većem formatu, poslat ću Vam na mail :slight_smile:
Žao mi je što nisam ufotkala svakog natjecatelja za vrijeme natjecanja, ali bile su tri staze, možda bi bilo dobro da bude još koji fotograf.


#18

E super, puno Vam hvala! :slight_smile: Sad konacno imamo nekoliko fotografija za pokazati i za skolski list. :slight_smile:


#19

Evo što je objavilo Zvono.