LP, na Vimeu je moguće promijeniti naziv videa - kad se otvori settings promijenite broj regije i snimite promjenu
CML u šk.g. 17/18
LP, prošle godine smo tako radili, ali ne zaboravite sebi u školi ostaviti kopije suglasnosti
Napravili smo program, ali nije nam se dogodilo da je robot istu stazu istim programom prošao na isti način više puta za redom. Da li se to događa i drugima? Imate neki prijedlog za poboljšanje?
Hvala unaprijed.
Poštovani, potrebna mi je pomoć.
Naime, ulogirala sam se na Vimeo, pridružila grupi CM Liga - 1. kolo - 2017-
2018. Uploadam video, spremim i sve napravim što treba. Međutim, kada odem na Collections nigdje nemam ponuđeno ovo kolo, nego kola prethodne školske godine. Što mi je činiti?
Možete li me uputiti gdje se u povratnoj dokumentaciji navodi regija ako mislite na fizičko slanje rezultata natjecanja?
Ne trebate navoditi regiju u fizičkom slanju, no nije greška ako ste sami na bilo koje prikladno mjesto dopisali.
Poštovani,
imam pitanje u vezi drugog kola lige.
Prije ovog 2.kola (fizičkog kola) trebamo napraviti pretkolo u školama? Pošto po pravilima može ići samo jedna ekipa iz starije dobne skupine i jedna iz mlađe.
Ako da, jel mi sami to organiziramo ili dobivamo zadatak i za tu eliminaciju?
Hvala unaprijed.
Lijepi pozdrav
Poštovana,
kao što sam Vam odgovorio e-mailom - uskoro ćemo se javiti sa svim detaljima u vezi 2. kola Lige.
Za sada ne trebate sami organizirati pretkolo u svojoj školi kako bi sudjelovali u 2. kolu.
Dario
Poštovani,
zanima me mogu li u drugom kolu sudjelovati učenici koji nisu sudjelovali u prvom kolu, ili u drugo kolo idu samo one ekipe koje su postigle najbolje rezultate u svojoj dobnoj skupini.
Hvala.
Pozdrav
U potpunosti se slažem s Vama, mi smo se ove godine tek uključili, radimo s učenicima 2. i 3. razreda i i ne znamo koliko ćemo uspjeti u tako kratkom vremenu sve pohvatati.