mBot Ranger koristi portove 6-10 za senzore,maknite to proširenje jer nema veze sa običnim mBotom (druga pločica)
Croatian Makers Liga 4. kolo
To je isprobavala jer vise nije znala što bi.
Napisala sam joj da preuzme ekstenziju ME COLOR SENSOR
Sad kad malo bolje pogledam,to proširenje koja ona ima se ne odnosi na Me Color sensor nego neki drugi jer su totalno druge opcije,možete u .zip formatu skinuti točno proširenje direktno iz mBlock extension centra ovdje
Edit: ona ima proširenje za TCS34725 senzor,nije isti kao ovaj koji Me Color koristi
Hvala vam puno na savjetima!!!
Na kraju sam i sama uvidjela kad je poslala sve slike al nekad od šume ne vidimo ono očito!
Zašto sustav Neuron ne funkcionira - ne prihvaća upis mentora, natjecatelja, a i kod unosa rezultata tablica bodovanja ne odgovara tablici dobivenoj u uputama.
Meni sustav Neuron i dalje ne funkcionira kako treba i ne mogu upisati podatke i rezultate o održanom 4.kolu CML. Dali ostalima to ispravno radi ?
Osim toga nije definirano dali video materijali moraju biti predani pomoću platforme Vimeo kao i do sada, jer u uputama zadatka nisu bile i upute za snimanje i uploud videa.
Pozdrav, Neuron meni radi normalno tj. unio sam rezultate 4. kola. Video materijal se predaje također putem sustava Neuron, ne treba se postaviti na Vimeo, već ga Neuron postavi umjesto Vas.
Hvala kolega, meni Neuron i dalje nakon upisa podataka za mentora i kasnije natjecatelja javlja grešku. Nadam se će profunkcionirati.
Ni meni Neuron ne funkcionira. Nakon upisanih podataka sa kola te se prilikom predaje ruši veza. Jel do mojeg neta il Neurona?
Pozdrav svima,
Javite se na e-mail josip.simic@irim.hr za sva pitanja i probleme sa sustavom Neuron.
Na taj način ćemo puno brže otkloniti sve poteškoće na koje nailazite.
Video se predaje samo kroz Neuron, svakako pogledajte video s uputama za unos rezultata na početnoj stranici sustava, u njemu se to opisuje.
Koji je preporuceni format te velicina videa za upload? Trenutni format je .mov velicine 146MB…
I ja imam problem kod unosa rezultata, puca kod ucitavanja i na Chromeu, Edgu i Toru…
Pozdrav. Možete li mi poslati link za dokument koji moram ispuniti rezultate za 4.kolo i poslati poštom na vašu adresu.
hvala