Nesuglasice oko suglasnosti :)


#1

Pozdrav svima!
Imam nejasnoće glede suglasnosti. U mailu primljenom 17.10. piše kako je suglasnosti potrebno poslati najkasnije 22.10.2016. godine. To sam i učinio, ali kako se u međuvremenu zainteresirala još nekolicina učenika, nisam siguran kako izvesti naknadnu prijavu. Je li dovoljna samo potpisana suglasnost koju šaljem poštom ili je potreban još pokoji dokument? Naime, u mailu se spominje “potpisani Sporazum”. Radi li se o dodatnom dokumentu ili je to sinonim za suglasnost?

Hvala! :slight_smile:


#2

Također, primijetio sam da se u tablicama bodovanja nudi mogućnost zaokruživanja opcije “NE” u stupcu suglasnosti. Znači li to da se u pretkolu mogu natjecati i učenici koji trenutno nemaju suglasnost?


#3

Za sve učenike (pa i dodatne) samo pošaljite suglasnosti prije održavanja prvog kola i to će biti OK.

P


#4

Skupili smo suglasnost za stariju dobnu skupinu ali bi uključili i mlađu. Mogu pričekati pa poslati sve skupa? Kad je prvo kolo?


#5

Možete poslati sve skupa, nema problema.


#6

Imam dvoje učenika koji bi se željeli priključiti počevši od 2. kola. Mogu li samo poslati suglasnosti ili su se prekasno javili?

Dodatno objašnjenje situacije: spomenuti učenici pohađaju robotiku od početka školske godine, samo mi prije nisu donijeli suglasnosti.


#7

Nema problema, pošaljite suglasnosti čim prije poštom na:

IRIM (kod Selectio)
Strojarska cesta 20
10000 Zagreb

uz napomenu - Suglasnosti za CM ligu

P


#8

Kod mene je problem sljedeći dvoje djece koja su se inače natjecala u petak 9.12. kad inače imamo robotiku je bilo bolesno. Jedno dijete zadatak će riješiti danas na “malim tehničarima” jer je došlo u školu, a jedno budući da je bolesno od petka neće vjerojatno biti u školi niti u srijedu kad je za našu regiju predviđeno fizičko kolo. Ima dijete koje se naknadno priključilo, ali vam nisam dostavila suglasnost jer nisam planirala to dijete voditi na natjecanje. Mogu li naknadno prijaviti drugo dijete i dostaviti naknadno suglasnost?