Ovaj topic je otvoren za sva pitanja, nedoumice i informacije oko projekta: WER - Croatia Open
WER - Croatia Open: pitanja, dogovori i ostalo
Zahvaljujemo se što sto ste i našu školu odabrali za sudjelovanje na natjecanju WER - Croatia Open.
Zanima me koliko učenika će sudjelovati u natjecanju? Hvala na odgovoru.
Zahvaljujem se u ime učenika, ravnateljice i svoje osobno za odabir moje škole za WER Croatian Open.
Veselim se webinaru u petak i lijepo vas molim da javite trebaju li i učenici sudjelovati, te hoće li postojati mogućnost pregledavanja snimke?
LP
Znači, sad složimo robotića iz brošurice, je li tako? Kakav program da mu prebacimo, u kojem programu radimo? Ubacimo 6 baterija? I onda? Ili da čekam petak i webinar? Hoće li webinar biti kasnije dostupan? Imam baš u petak županijsku smotru zadrugara. Možete li kakav link ubaciti, ideje? Na Abilix stranicama ne mogu ući u ove male projektiće. Hvala unaprijed puno!
Amalija kad ste ga složili možda najbolje da zasad pričekate webinar, poslije njega ćete lako dalje.
Da li se zbog manjeg napona mogu/smiju koristiti punjive baterije?
Sutra ću nabaviti obične, ali ne znam koliko će dugo trajati.
Na GSS senzorima nisu naljepnice bile jednako naljepljene. Okrenuo sam ih tako da svi imaju “žutu točku” na istom mjestu.
Zahvaljujem na webinaru.
p.s. možemo li dobiti primjer nekog jednostavnijeg zadatka za natjecanje?
Ovdje je zadatak: http://en.wercontest.org/special/2017/blockgame.html
U manjoj kutiji su potrebni dijelovi i staza.
Ovdje su upute za slaganje:
http://cn.wercontest.org/special/2017/blockgame2.pdf
Molim Vas ako mi možete pomoći gdje da nađem grafičku oznaku za očitavanje EEPROM-a.
Tražila sam je u bloku Sensor, ali je ne mogu pronaći. Treba mi za praćenje crte.
Smiju li učenici nižih razreda sudjelovati kao članovi tima u kojem su učenici viših razreda- tipa učenik 4. razreda u timu je s učenicima 7. i 8, razreda?
Molimo Vas za pomoć.
Novi smo u projektu pa smo naišli na neke nejasnoće.
Jesmo li dobro shvatili da do natjecanja u 9.mjesecu treba napraviti 7 zadataka?
Ako da, gdje su?
Za sada smo isprobali prva 2 primjera ugrađena u program.
2.pitanje: brzo smo potrošili 6 baterija, nismo sigurni koje je bolje rješenje. Što predlažete?
Poštovani, ja još nisam ni počela. Složili smo ona čuda koja trebaju biti po stazi, ali samo programiranje ni takli. Može li me itko uputiti. Hvala do neba!
Amalija,
učitajte gotove primjere iz softvera koji dolazi na CDu, pokrenite, te mijenjajte te programe po malo i vidite što se događa.
Imam problem s učitavanjem. Znači, Downloadam program pa onda nigdje u Tools nema Download Current file. A di je?