Zbirka zadataka CM lige


#1

Poštovani,
CM liga traje već gotovo dvije godine. Čitajući upite novouključenih mentora i voditelja, predlažem da na stranicama IRIM-a dodate sadržaj koji bi se zvao “Zbirka zadataka CMLige” i u kojoj bi bili objavljeni svi do sada korišteni zadatci, staze i elementi bodovanja.

Ovaj svoj prijedlog temeljim na činjenici da kad sam pošle šk.g. počinjala nisam imala zadatke koji su prethodno korišteni. Naravno, uvelike su mi pomogli edukacijski materijali objavljeni na stranicama i objave na forumu, ali za pravu metodičku pripremu i planiranje rada s djecom sam se trebala snalaziti na razne načine. Često nisam bila sigurna je li ih dobro pripremam.
Ove godine sam u radu koristila prošlogodišnje zadatke i to mi je uvelike olakšalo rad i planiranje tema rada, vježbe i pripreme. Zato mislim da bi objavljena zbirka zadataka svima bila korisna i poticajna.
Uz pozdrav
Sanja K.


#2

To bi bilo super. Podržavam prijedlog.


#3

Hvala na odgovoru!
Pratim temu i žao mi je da nema više podrške ovom prijedlogu. Iako je objavu vidjelo preko 100 članova foruma, stigla su 4 lajka i 1 odgovor.
Čini mi se da to nije dovoljno da se prijedlog uvaži


#4

Ma bit će, samo da mrvicu popusti gužva :wink: U međuvremenu se možete poigrati ovime:


#5

Dobar dan,
možemo li očekivati objedinjene zadatke, pripadajuće staze (kako bismo ih mogli isprintati) i pripadajuća rješenja svih zadataka sa svih prijašnjih kola CM lige?
Hvala puno !
Ivan