Mozete li stavit jednu fotografiju na kojoj se jasno vidi kako je spojena baterija s usb kabelom?
Balada o baterijama
Kada spojite mBot sa računalom on automatski započinje puniti bateriju,kada je napuni onda se upali zelena ledica na mCore ploči
Prema specifikacijama proizvođača,puni se 3 sata.Detaljne specifikacije možete pronaći ovdje
Osim što se pune preko računala,kao što ste opisali,mogu li se ove baterije staviti u neki punjač za punjenje baterija?
Ove sa JST konektorom ne jer je zalemljen direktno na nju te je umotana u termobužir(ovaj plavi omot na njoj).
Narucio sam jednu bateriju o svom trosku, ovu srednju od 2250mAh (jer ove najjace trenutno nema na skladistu) pa cemo vidjeti kako funkcionira (vjerojatno super) i onda cu probati skolu nagovoriti da se baci u trosak …
Naručio baterije od 1300mAh prošlu subotu.
Platio dostavu dodatnih dvadesetak kuna - baterije stižu za 24 sata.
Nema ih u ponedjeljak, kontam ionako je jučer bila nedjelja.
Nema ih u utorak… kad ću snimat 1. kolo…
Nema ih u srijedu, odem kupit 4 komada duracell. Snimio mlađe - robot leti po zraku.
Nema ih u četvrtak, mislim si da neće ni doć.
Došle u petak popodne.
Rade super, snimio starije do 5 popodne i poslao video i tablice.
Ja sam narucio prosli petak, ali samo jednu, za probu, besplatna postarina, jos nije stigla, al ne sekiram se, nije mi kolo ovisilo o njoj…
Mi smo uzeli ove baterije i punjač s još 4 njih. Iskreno to mi je najednostavniji način da napunim baterije. Radi dobro.
Od onih običnih, Vartine su mi se pokazale dosta dugotrajnima.
Jeste mozda kontaktirali e-radionicu? Ja sam upravo poslao poruku jer mi je cudno da treba vise od 10 dana za dostavu s obzirom da smo unutar RH. Neke stvari su mi iz Velike Britanije dosle prije nego ovo.
Jesam, da… Iz e-radionice su mi odgovorili da je poslano 15.11. znaci prije tjedan dana i jos nije stiglo… Fakat su onda usporeni ako toliko treba da predje put od cca 140km ukoliko je poslano iz Djakova gdje tvrtka ima fizicku adresu…
Kontaktirao sam ih, al je problem bio nešto u plaćanju.Uglavnom meni je naplaćeno s računa ali kod njih nije proknjiženo pa nisu ni poslali. S obzirom na to sad trebam poslat potvrdu o plaćanju.