Koliko vidim trenutno nisu dostupni putem web sajta, no koliko me sjećanje služi baterija od 2900mAh je bila koštala oko 90kn?
Meni je sada došla njihova ponuda od 106kn/komad. Da nisu digli cijene?
Balada o baterijama
2900mAh je bila 85kn do prije 2 tj… ocito smo prejako navalili pa su malo digli cijene…
Naručio bih punjive baterija za m-bota, međutim ne radi im web stranica.
Ima li netko kontakt broj ili zna li netko drugu stranicu za naručiti baterije?
Lažem vas! Cijena baterije iznosi 106kn no ekipa daje popust od 20% po komadu. To ispada 85kn/kom što je ista cijena kao i prije.
450kn = 5komada i dostava
Gledao sam u Chipoteci u Rijeci ista takva baterija (samsung 18650, 2900mAh) bez zavarenih JTS konektora i termobužira košta 55-60 kn. Ako se nekome da preko ebaya nabavljat JTS konektore i potrošit neko vrijeme na lemljenje to onda ispada još jeftinija opcija (cca 300kn)
SAMSUNG INR18650-20R, ovo su jedne od najizdržljivijih i najsposobnijih baterija koje je napravio Samsung, nisu velikog kapaciteta, ali možete ih opterećivati kako želite, a i manji se kapaciteti u pravilu (ne nužno) brže pune
Pozdrav ekipa, David je iz e-radionice. Evo da ponudim “službeni” odgovor na rasprave ovdje
- u 11. mjesecu nismo imali baterije na stanju, pa su dostave kasnile, što smo bili naznačili na webu, ali možda je promaklo
- cijena baterije za koji postoji najveći interes je 85kn/komad, radi s Samsungovoj 2900mAh bateriji: http://e-radionica.com/hr/18650-baterija-s-jst-konektorom-2900mah-samsung-inr18650-29e.html
- mučimo se s web stranicom već jedno vrijeme, ali bi vrlo brzo sve trebalo biti spremno i raditi kao i prije - EDIT: od sada sve radi kao i prije
- što se tiče dostave, preporučam svima da uzmu GLS dostavu koja košta 23kn. S njom imate broj za praćenje i dostavu idući radni dan. Obična pošta(HP) zna zeznuti, nekada dostava bude u 2 dana, nekada u 2 tjedna, nekada i nikada, svašta nam se događalo s njima…
- baterije od 2900mAh imamo na stanju u dovoljnim količinama, dok verziju od 1300mAh također imamo u manjoj količini
- uvijek nas možete dobiti na kontakt@e-radionica.com i broj mobitela 0977447744, ne samo za prodaju, nego i za bilokakvu podršku i pomoć vezanu uz naše proizvode
Sto bi znacilo da su se baterije tek sad napunile do kraja, a koristimo ih jos od prosinca…
Danas sam napokon prebacio sve robote na litij ionske 18650 baterije. Sam sam kupio kutije za baterije i JST konektore to spojio i zalijepio za kućište. Uglavnom gomila problema se riješila (pogotovo kod kalibriranja), baterije se automatski pune kad je robot spojen USB-om i zanemarivo malo prazne tokom vremena. A da ne pričam kako sada ne moram imati hrpu baterija za mijenjanje.
Obavezno preporučujem svima da što prije prijeđu na neku verziju litijskih baterija.
Jedino sto su s tim baterijama roboti nesto sporiji pa smo kod zadataka gdje je i vrijeme prolaska kljucno u nesto losijem polozaju. Ali da, nema vise problema s padanjem napona i promjenom gibanja robota zbog baterija.