Hvala na susretljivosti i razumijevanju!
Pozdrav
Rok za slanje rezultata
Poštovani,
nakon provedbe pretkola, osim Excelove tablice i uploada videozapisa je li potrebno slati na mail i Tablice bodovanja (Wordov dokument.)
U uputama za provođenje on-line kola pod “Za što je mentor zadužen nakon završetka kola lige?” piše:
Nakon provedbe natjecanja mentor mora prikupiti sve tablice za bodovanje te ih poslati Organizatoru
poštom na adresu kako je navedeno u uputama o načinu dostavljanja rezultata natjecanja.
No iste upute nigdje ne nalazim (niti na mrežnim stranicama niti u elektroničkoj pošti). Zna li netko gdje ih se može pronaći?
Možete li mi, molim vas, poslati email na koji šaljemo tablicu bodovanja i excel tablicu. Hvala.
Ovo je iz e-maila koji sam dobio zajedno sa zadacima za pretkolo:
Excel datoteku s rezultatima pošaljite elektroničkom poštom na adresu: dario tocka vlahovic pri irim tocka hr
Zamijenite “tocka” s točkom i “pri” sa znakom @.
Kazneni bodovi za izlazak sa staze
Tablice su poslane elektroničkom poštom mentorima zajedno sa zadatcima i stazama. Htjela sam ih priložiti, ali dopušta samo prilaganje slika.
Tablice imam, došle su mi mailom zajedno sa zadacima.
Nemam upute za slanje rezultata fizičkom poštom. Pretpostavljam da ide na IRIM, ali s nekom naznakom.
Fizičke tablice sa bodovima molim pošaljite na:
IRIM (kod Selectio)
n/p Dario Vlahović
Strojarska cesta 20
10000 Zagreb
s napomenom: Rezultati s pretkola CM
P
Kazneni bodovi za izlazak sa staze
Rezultati ipak moraju biti poslani i poštom? Nije dovoljno samo e-mailom? Je li u redu da ih sutra pošaljemo običnom poštom ili moramo ubrzano da stignu do nedjelje?
Unaprijed hvala
Iskoristit ću priliku i poslati zajedno rezultate i suglasnosti, ako je to u redu?
Predlažem da mailom pošaljemo obrasce s upisanim rezultatima, također možemo iste potpisati, skenirati i priložiti u privitak, jer je dokument poslan mailom na neki način digitalno potpisan od strane pošiljatelja, a fizički potpisane rezultate, kao i suglasnosti roditelja dostavimo na prvo fizičko kolo. Tako bi izbjegli dodatni gubitak vremena i novca. Možda pojedinačno gledano je par kuna (marka i kuverta cca 4 kn), ali ako budu dva online kola i to pomnožimo s brojem sudionika, tada je to cifra oko 2.400,00 kuna.
Je li potrebna suglasnost roditelja za svako kolo ili je dovoljna suglasnost koju smo dostavili do 22.10.2016?